Juniori bez drugog kruga kvalifikacija za SP

Objavljeno: Nedjelja, 08 Siječanj 2017 10:13 Autor:

U Kaštel Starom održana je završnica 1. kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo za juniore. Nakon uzbudljive igre između Latvije i Belgije u kojoj je Belgija dominantnom igrom zasjela na tron skupine B, na teren su izašli naši juniori protiv reprezentacije Turske.

Iako su dečki bili motivirani i borili se za svaki poen kao i za treće mjesto na tablici, bolja obrana Turske presudila je u korist protivnika. Nakon prvog seta koji su dečki izgubili s 20:25 koncentracija u drugom setu pada te gube s 10 poena manje od Turaka. U trećem setu igra se poen za poen no Turci su uspjeli i to osvojiti s 27:25.

Naši su dečki porazom u sve tri kvalifikacijke utakmice zauzeli posljednje, četvrto mjesto u tablici i time ostali bez drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Za juniore su nastupali: Petar Višić, Bernard Bakonji, Marin Tomić, Dominik Brčić, Tomislav Mitrašinović, Stipe Perić, Marko Sabljić, Tino Hanžić, Stanko Stanković, Joško Melvan, Mislav Lučić i na čelu s kapetanom Petrom Đirlićem.

HOS