Kadetkinjama srebro na turniru prijateljstva u Italiji!

Objavljeno: Ponedjeljak, 01 Listopad 2012 09:57 Autor:
Analiza prije utakmice se isplatila, izbornik Alen Pavačić Analiza prije utakmice se isplatila, izbornik Alen Pavačić Foto: Toni Galić
Kadetska reprezentacija Hrvatske okitila se još jednim uspjehom , na memorijalnom turniru u talijanskom Piave di Soligo , naše djevojke osvojile su srebrnu medalju.

Kadetska reprezentacija Hrvatske okitila se još jednim uspjehom , na memorijalnom turniru u talijanskom Piave di Soligo , naše djevojke osvojile su srebrnu medalju. Preko ekipa iz Poljske , Češke,Švicarske i Njemačke djevojke su osigurale ulazak u Finale koje je ipak završilo u korist protivničke ekipe talijanskog Bergama . Uspjeh kadetkinja kratko je prokomentirao Izbornik Alen Pavačić koji kaže :
- Nakon 7 odigranih utakmica zauzeli smo 2 mjesto na turniru na kojem je sudjelovalo 15 ekipa iz 8 zemalja. Za istaknuti su pobjede protiv kadetkinja Foppapedreti Bergama,višestrukih prvakinja Italije i Europe te Njemačke pokrajine Bavarske. U finalu smo izgubili od kadetskih prvakinja Italije ekipe Bassana . Turnir je odlično iskorišten za uigravanje i provjeru novih igrčica”.

Naše kadetkinje ponovno će se okupiti u prosincu na pripremama za prvenstvo srednje Europe i kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo.

Izvor: HOU