Kadetkinje OK Velika Gorica prvakinje županije

Objavljeno: Ponedjeljak, 07 Svi 2012 13:26 Autor:
Kadetkinje, djevojke 95. godište i mlađe, Odbojkaškog kluba Velika Gorica osvojile su 1.mjesto na prvenstvu Zagrebačke županije za sezonu 2011./2012.

Završnica je odigrana u Vukovini, a 2.mjesto su osvojile odbojkašice OK Nebo, treće ŽOK Vrbovec, četvrto OK Ivanić Grad i peto ŽOK Azena. Od strane Odbojkaškog saveza Zagrebačke županije podijeljeni su pehari i medalje za tri prvoplasirane ekipe.

Odbojkašice OK Velika Gorica pobijedile su sve protivnice i bez izgubljenog seta osvojile su naslov prvakinja županije i time su se plasirale na državnu poluzavršnicu,gdje će pokušati ponoviti plasman na državno prvenstvo koje se i ove godine u šestom mjesecu održava u Osijeku. Na prošlogodišnjem prvenstvu hrvatske, kadetkinje OK Velika Gorica osvojile su odlično 8.mjesto, a prema svemu prikazanom na županijskom prvenstvu djevojke i ove godine imaju priliku za dobar plasman.

Nakon srebrne medalje najmlađih kadetkinja (99. i mlađe) te brončane medalje mlađih kadetkinja (97.i mlađe) ova zlatna medalja kadetkinja (95.i mlađe) nastavlja uspješan niz mlađih dobnih kategorija OK Velika Gorica u sezoni 2011./2012.

Zlatne kadetkinje su: Ivana Bura, Iva Crnjac, Nives Antolović, Tonka Đuračić, Ivona Domić, Marija Uzelac, Anamarija Knezović, Ružica Bajić, Lucija Marijan, Matea Radoš, Marina Suhalj i Žaklina Baković.

Izvor: VG danas