Kadetkinje u Rovinju bruse formu za kvalifikacije

Objavljeno: Utorak, 30 Prosinac 2014 14:18 Autor:

Kao i sve mlađe selecije tako i kadetkinje očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Od 27. prosinca one se nalaze u Rovinju gdje će 9. siječnja započeti turnir kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Osim Hrvatske na njemu će sudjelovati još Poljska i Finska. 

Hrvatske kadetkinje kvalifikacije započinju 10. siječnja utakmicom protiv Finske. Dan kasnije igrati će protiv Poljske. Prvoplasirana ekipa na turniru izboriti će plasman na Europsko prvenstvo, dok drugoj preostaje nadati se da će biti jedna od tri najbolje drugoplasirane, između osam skupina kvalifikacija, koje se igraju u istom terminu.

Pod budnim okom izbornice Zine Urlić, te trenera Dragana Salapure i Samuela Benussia u Rovinju treniraju sledeće djevojke: Klara Ivandić, Franka Jakoliš, Zrinka Lađa, Ivana Marinović, Azra Šarčević, Vana Mrduljaš, Amanda Gaši, Ema Strunjak, Ivona Josipović, Katarina Luketić, Barbara Maretić, Lea Cvetnić, Astrid Popić, Matea Selimović, Klara Perić, Katarina Pavičić i Lara Dežulović. Do početka turnira u Rovinju trenirati će se dva puta dnevno I preko novogodišnjih praznika.

Autor: M.Gojak