×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 150

Kamničanke sigurno do druge pobijede u finalnoj seriji

Objavljeno: Ponedjeljak, 22 Travanj 2013 10:23 Autor:
Odbojkašice Kamničkog Calcit Volleyballa su u finalnoj seriji državnog prvenstva protiv mariborskim Nova KBM Branik povele 2:1 u pobjedama . . .

Kamnik - Odbojkašice Kamničkog Calcit Volleyballa su u finalnoj seriji državnog prvenstva protiv mariborskim Nova KBM Branik povele 2:1 u pobjedama. U četvrtak u Mariboru mogu osvojiti naslov prvakinja.

Kamničanke samo pobjeda dijeli do osvajanja titule državnih prvakinja. U trećoj uakmici pokazale su puno bolju igru nego u drugoj utakmci u Mariboru. Domaće igrčice su bolje primale, što su im sa slabim servisima omogućile i gošće, kojima nije polazilo ništa za rukom niti u obrani kao niti u napadu i bloku. Iskusnije Gorenjke kod kojih se je posebno iskazala Hrvatica Ana Starčević su ovoga puta bile bolje u svim elemntima igre. Kod domaćih treba posebno pohvaliti i iskusnu Maju Guštin koja je odličnom igroma u napadu bila enigma za gošće.

Calcit Volleyball: Nova KBM Branik 3:0 (19, 14, 22)

Sportska dvorana Kamnik, gledalaca 500, suci : L. Globačnik (Topolšica), Pevc (Škofja Loka).

Calcit Volleyball: Guštin 16, Turnšek 6, Podlesnik, Handanović, Ljubetić, Kramolc 6, Lenarčič 3, Starčević 16, N. Mori, Hribar 1, Strel Kosmač 7, E. Mori.
Nova KBM Branik: Mlakar 14, Blagne 7, Kučej 3, Kaučič 2, Andreyko 5, Igličar, Najdič, S. Planinšec, Proković, Hutinski 7.

Izjave nakon utakmice

Ana Starčević, igračica Calcit Volleyballa: "Za nas je bilo vrlo važno, da smo tu utakmicu pobijedile. Ne samo zbog same pobijede već što se finale igra na tri dobivene utakmice i što smo nakon poraza u Mariboru opet dobile na samopouzdanju. Važno je što smo tu utakmicu odigrale dobro, a mogu reć i najbolje u finalnoj seriji. Mislim da smo danas sve igračice pokazale dobru igru, uspjele smo se posložiti i utakmicu odraditi na najbolji način."

Bruno Najdič, trener Nove KBM Branika: "U godini 2013. ovo je bila naša najgora utakmica. Napravili smo ogromno vlastitih grešaka, dako da moramo prihvatiti svaku kritiku te se upitati što smo toliko loše napravili u zadnja tri dana. Umjesto da bi mi bili u psihološkoj prednosti nakon pobijede u Mariboru, to se nije dogodilo.Oćito smo mislili da je protiv Kamničanki dovoljno izaći na teren. Najvažnije je sada zaboraviti na sve tri utakmice i upitati  se, svatko za sebe gdje smo pogriješili, s kakvom smo glavom došli u Kamnik, i ako bi na ta pitanja imali lažni odgovor onda se bojim da je prvenstvo za nas završeno."