Karabaić: Radimo na zatvaranju financija za 2012.

Objavljeno: Četvrtak, 29 Studeni 2012 09:02 Autor:
Malo razloga za optimizam - Matea Magdić, Bernarda Brčić i Ivana Kalebić Malo razloga za optimizam - Matea Magdić, Bernarda Brčić i Ivana Kalebić Foto: Sandro Donda
Odbojkašice Rijeke i dalje su na čekanju. Iako je Livio Tončinić prošlog tjedna govorio da će ugasiti klub ako se ne pronađe neko rješenje, to se, kao što se moglo i očekivati, ipak neće dogoditi.

Odbojkašice Rijeke i dalje su na čekanju. Iako je Livio Tončinić prošlog tjedna govorio da će ugasiti klub ako se ne pronađe neko rješenje, to se, kao što se moglo i očekivati, ipak neće dogoditi. Prvi čovjek najtrofejnijeg loptačkog kluba u Rijeci spreman je čekati još neko vrijeme, iako prve naznake govore da će ponovo biti u pitanju vatrogasna rješenja koja će samo lokalizirati financijski požar.

- U petak bi trebali imati nešto više informacija, tako nam je rečeno, poručio je kratko Livio Tončinić, predsjednik ŽOK-a Rijeka.

U klubu i dalje odrađuju svoje obaveze, odbojkašice igraju bez plaže i ta agonija traje već mjesecima. I sam je Tončinić rekao da želi dugoročna rješenja, iako prema svemu sudeći ona još nisu na vidiku.

- Radimo na tome da riješimo problem financiranja ŽOK-a Rijeka do kraja 2012. godine. To je sve što mogu reći u ovom trenutku, o tome na koji način to mislimo napraviti još ne bi htio ulaziti. Moje je saznanje da bi se to moglo riješiti do kraja tjedna i to sam prenio ljudima u ŽOK-u Rijeka, ustvrdio je Veljko Karabaić, pročelnik Grada Rijeke za sport i tehničku kulturu.

Autor: Marko Babić