Karlovačke odbojkašice pobjedom zaključile fenomenalnu polusezonu!

Objavljeno: Nedjelja, 18 Prosinac 2016 20:08 Autor:
Iza odbojkašica Karlovca je zaista izvanredna polusezona u 1.B ligi. Zaključile su je na najbolji mogući način, pobjedom u još jednom derbiju, i to u gostima kod zagrebačkom Olimpika sa 3:1 u setovima.

Sjajno su Karlovčanke otvorile utakmicu i prvi set dobile brzo i lako sa 25:13. Nakon toga uslijedila su tri izuzetno izjednačena i dramatična seta, pogotovo drugi i treći. Prvo su karlovačke odbojkašice sa 25:23 uspjele doći do vodstva 2:0, a onda se Zagrepčanke ipak vraćaju u igru sa 28:26. U četvrtom setu također je bilo neizvjesno, ali sama završnica pripala je Karlovčankama koje su sa 25:21 došle do nova velika tri boda.

Na zimsku stanku odbojkašice Karlovca tako odlaze s vrlo vrlo lijepom perspektivom. Na ljestvici su druge, bod iza vodeće Mladosti II, no “mladostašice” ne mogu u viši rang, jer je tamo, dakako, njihova prva ekipa. Dakle, kada je u pitanju borba za prvoligaške kvalifikacije Karlovčanke trenutačno vode, a prve pratiteljice, Varaždinke, imaju tri boda manje i utakmicu više od Karlovca. Već sljedeće kolo zato će biti iznimno bitno, jer u njemu su Varaždinke slobodne, a Karlovac dočekuje na svom parketu Vrbovec. No, do tog susreta ćemo ipak pričekati – sada slijedi zimska stanka, a spomenuto kolo na rasporedu je tek 4. veljače.

KAŠonline