Karlovčani dobri i na gostovanju u Sisku

Objavljeno: Nedjelja, 15 Rujan 2013 10:35 Autor:
Nakon pobjede nad Varaždinom, odbojkaši Karlovca odigrali su još jednu dobru pripremnu utakmicu, točnije nepuna tri seta.

Naime, Karlovčani su jučer gostovali u Sisku i odmjerili snage s istoimenim domaćim prvoligašem, no kako se dvoboj igrao u terminu treninga sisačkih odbojkaša, zbog isteka termina prekinut je u završnici trećeg seta.

Prvi set ponudio je veliku i neizvjesnu borbu za svaku loptu, a na kraju su za nijansu s(p)retniji bili domaći i dobili ga s 30:28. U drugoj dionici utakmice Karlovčani su ponovo ponudili odličnu partiju i s 25:21 poravnali rezultat u setovima. I treći set bio je, kao i prethodna dva, vrlo neizvjestan, a prekinut je kod rezultata 22:20 za Karlovac.

Iako pripremne utakmice često znaju zavarati i ne pokazati pravu snagu ekipa uoči početka sezone, nakon preokreta i domaće pobjede nad Varaždinom i odlična tri seta u Sisku, čini se da trener Goran Zec radi jako dobar posao s vrlo mladom ekipom koju je dobio u ruke.

Uzvratna utakmica protiv Varaždina je otpala zbog nedostatka termina, pa Karlovčani nastoje dogovoriti pripremni dvoboj s Opatijom.