Karlovčankama nakon lošeg starta bod u derbiju u Sisku

Objavljeno: Ponedjeljak, 05 Studeni 2012 18:31 Autor:
U susretu dvije ekipe koje su glavni favoriti za prvo mjesto u zapadnoj skupini Druge lige – Centar, odbojkašice Karlovca na gostovanju u Sisku osvojile su bod.

U susretu dvije ekipe koje su glavni favoriti za prvo mjesto u zapadnoj skupini Druge lige – Centar, odbojkašice Karlovca na gostovanju u Sisku osvojile su bod. Prije utakmice vjerojatno su očekivale više, no nakon vrlo lošeg ulaza u utakmicu vjerojatno mogu biti zadovoljne i takvim raspletom. Siščanke su, naime, dobile prva dva seta sa 25:21 i 25:11 i činilo se kako će ostvariti uvjerljivu pobjedu, no tada su ipak proradile i karlovačke odbojkašice. Treći set osvojile su sa 25:16, a u vrlo zanimljivom četvrtom osigurale bod sa 27:25. Nažalost, u petom setu opet su bile bolje domaće igračice i sa 15:8 došle do drugog boda. Unatoč porazu, Karlovčanke su ostale ispred Siščanki na ljestvici, no pomalo neočekivano na čelo se probilo zaprešićko Nebo. Jesu li Zaprešićanke zaista kadre ostati na samom vrhu pokazat će sljedeća dva kola, jer dosad su igrale s ipak slabijim ekipama. U sljedećem kolu sastaju se Nebo-Sisak (Karlovčanke su slobodne), a potom Karlovac dočekuje Nebo.

Dugoreški Plavi zmaj u ovom kolu bio je slobodan, a sljedećeg vikenda Dugorešanke dočekuju Petrinju.

U karlovačko-sisačkom ogledu, pomalo neočekivano, poraženi su i igrači OK 4 rijeke. Iako su u susret ušli neporaženi, dok gosti do ovog kola nisu zabilježili niti jednu pobjedu, mladi Karlovčani izgubili su večeras od sisačkog Quirina sa 1:3 u setovima (13:25, 25:25, 25:12, 26:28). U sljedećem kolu OK 4 rijeke gostuje u Nedelišću.

Izvor: KAŠ Online