Karlovčanke uvjerljive u prvom kolu, Dugorešanke startale porazom

Objavljeno: Ponedjeljak, 07 Listopad 2013 13:08 Autor:
Počela je i nova drugoligaška odbojkaška sezona, a odbojkašice Karlovca u prvom su kolu, iako u pomlađenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, uvjerljivo slavile na gostovanju u Ivanić Gradu. Karlovčanke su pobijedile sa 3:0 (25:14, 25:20, 25:18), a domaće su nešto veći otpor pružile tek u drugom setu.

U ovom rangu natjecanja igraju i čak dvije dugoreške ekipe. Koliko je to produktivno pokazat će sezona, no očito je da u dugoreškom sportu postoje duboko nezdravi odnosi u više sportskih grana, jer u vrijeme financijske krize sve se veći broj odbojkaških klubova nažalost gasi, puno veći gradovi ostaju bez odbojke, a ostali u pravilu imaju po jedan klub, no, eto, u maloj Dugoj Resi, iz nekog razloga postoje dva.

Djevojke s tim, dakako, nemaju veze i treba im poželjeti što bolju sezonu. Plavi zmaj u prvom je kolu gostovao u Zaprešiću kod ŽOK Neba. Domaće su slavile sa 3:1, no Dugorešanke su pružile solidan otpor, pogotovo u prvom i trećem setu (27:25, 25:15, 21:25, 25:13). Igračice Mladosti bile su slobodne.

U sljedećem kolu na rasporedu je županijski ogled Plavi zmaj – Karlovac, dok Mladost dočekuje Sisak.

Izvor: kaportal.hr