Kaštela bolja u tijesnom obračunu

Objavljeno: Četvrtak, 29 Listopad 2015 14:31 Autor:

Mladostašice su, baš kao i njihove klupske kolege, jučer igrale nadoknadu utakmice 1. kola 1. A nacionalne odbojkaške lige u gostima kod Kaštela.

Unatoč kvalitetnoj igri morskih i kontinentalnih rivalki, tek je pokoji bod ovisio o pobjedi. Kaštelanke su slavile rezultatom 3:1. Prvi set, baš kao i četvrti domaće su odbojkašice dobile napetom igrom na razliku. Rezultat je bio 26:24. U drugom su setu Zagrepčanke zbile svoje igraće redove i s nadmoćnih devet poena upisale prvi, a kasnije će se pokazati i jedini set, 16:25. U trećem je setu izjednačenom igrom rezultati tijesno (25:21) prevagnuo na stranu domaćih odbojkašica.
Nakon tri kola, Kaštelanke su prve s maksimalnim brojem bodova, devet. Gradiška i Vukovar dijele drugo mjesto sa šest bodova, dok su Mladostašice na šestom mjestu sa jednom pobjedom i tri boda. No, prvenstvo je tek počelo i lopta je okrugla, a Mladostašice će u narednim kolima zajedničkim snagama pokušati preokrenuti sreću i osvojiti tih nekoliko bodova koje im uvijek tijesno odnesu pobjedu.