Katarina Pavičić: Presretna sam što nam se trud isplatio

Objavljeno: Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 10:39 Autor:
Predsjednik HOU Zdeslav Barač s najboljom smečericom turnira Katarinom Pavičić Predsjednik HOU Zdeslav Barač s najboljom smečericom turnira Katarinom Pavičić
Presretna sam na osvajanju prvog mjesta i mislim da smo to i zaslužili jer smo bili najbolji iako je konkurencija bila jaka. 30 ekipa. Drago mi je zbog mojih suigračica i što se naš trud ispatio, rekla je Katarina Pavičić.

Atmosfera je cijeli turnir bila energična i pozitvna mislim da je to i jedan od čimbenika zašto smo dobile u finalu iako smo izgubili prvi set. U protivničkim ekipama svidjelo mi se to što su bile borbene i nisu odustajale od svoje igre iako su znale da ne mogu protiv nas. Najviše me se dojmila ekipa Vrsara. Te cure su jako mlade, dosta je njih tek 2001 godište. Mislim da će u bliskoj budućnosti 'ubijat' sve redom. Naravno bilo je i dobrih smečera posebno iz Mladosti Zrinka Lada koje su na kraju zauzele 4. mjesto. Moram izdvojit i srednjaka iz Neba Emu Strunjak koja je također bila glavni igrač svoje ekipe i što ih je dovukla u finale, ističe osvajačica titule najbolje smečerice i hrvatska reprezentativka koja je oduševljena nastupom mlađih kadetkinja ŽOK Osijeka 06 koje su na prvenstvu Hrvatske izgubile samo jedan set i doslovce deklasirali sve svoje protivnice.

U konkurenciji 31 ekipe iz cijele Hrvatske, u 7 utakmica ostvarili su 7 pobjeda, izgubili samo jedan set, te neprikosnoveno trijumfirale. Uspjeh je time veći što je ostvaren treću godinu za redom, ističu u ŽOK Osijeku i s ponosom ističu da je i pored Kate, u Osijek stiglo još pojedinačnih nagrada. Tako je Nikol Marošević izabrana za najbolju igračicu turnira a Ana Ivandija za najbolju primačicu.

U klubu ističu vrijednost rezultata koje su ostvarili  trener Dario Fančović, sa igračicama: Petra Krpan (kap), Ana Ivandija, Anamaria Kurtović Josipa Mavretić, Katarina Pavičić, Lucija Kurtović, Matea Žulj, Nikol Marošević, Ema Miličević, Iva Hodić, Nora Sušac, Ivona Majer i Iva Tolić.

Autor: D. R.