Kreće doigravanje: seniori s Centrometalom, seniorke s Pulom

Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Ožujak 2012 17:19 Autor:

Prvim četvrtfinalnim dvobojima u obje prvoligaške konkurencije u utorak počinje doigravanje odbojkaškog PH. I već na startu dvostruki program u Domu odbojke na Savi!

Najprije će pod mrežu Mladostaši (u 17 sati), a kroz mrežu i preko nje gledat će rivale iz Nedelišća - OKM Centrometal.

Nakon što su se u veljači «oslobodili od Europe» (Hrvatska ide u Europu, a Mladostaši su nešto dalekovidniji pa su se uspješno iščupali iz nje, čak nakon referenduma o državnom priključenju!), pogon trenera Željka Nojića nije sjedio prekriženih ruku i nogu. Treniralo se svakodnevno u dvorani, no, i teretana dobro pamti njihova znojna lica. Njihova lica dobro pamte i sparing-suparnici, poput juniorske reprezentacije, odbojkaša Kaposvara ili Odžaka, koji su i uzvratili gostoprimstvo. Igrači su radili punom parom, a i računi su im živnuli s ponekom zaostalom «parom». U ispomoć Željku Nojiću na parket se spustio i iskusni strateg Nenad Komadina, ali kako je on i klupski tajnik, ostat će tajna što su Mladostaši spremili za doigravanje.

U svakom slučaju – D. Nojić, Colić, Čičković, Tropan, Žanić, Osmokrović, Šarčević, Mudrovčić, Marelić, Peterlin, Šmitlehner, Mrakužić i novopridošli Mario Medan - dobro nabildani, taktički «potkovani» i optimizmom naoružani iščekuju izazove domaćeg «play-offa».

- Svjesni smo snage drugih momčadi, ali mi smo Mladost i zato uvijek imamo samo jedan cilj - osvojiti trofej! – poruka je trenera Željka Nojića koji se u pripremnim utakmicama iznova i igrački aktivirao...

Nakon «podsjetnika» - kako to (dobro) rade seniori, u Domu odbojke će prvu utakmicu četvrtzavršnice doigravanja PH odigrati odbojkašice Mladosti i OTP banke iz Pule. Domaće ne znaju za rezultatsku krizu, one su ostvarile devet pobjeda u nizu, ali...

- Istina je da smo dobili priželjkivane suparnice za start doigravanja jer Puljanke smo dva puta svladali ove sezone, no, imamo jednak broj pobjeda u prvenstvu i ne mislim da je uloga favoritkinja na našoj strani. U njihovu sastavu ima više iskusnijih igračica i samo je pitanje kako su podnijele dvije vrlo teške utakmice u prošlome tjednu – oprezan je trener Mladosti Edo Klein.

Nakon veličanstvenih 9-0, Klein bi sada bio sretan i s početnih 1-0, jer stiže Pula i sve kreće od 0-0...

U utorak je u Domu odbojke dvostruka odbojkaška poslastica za koju se ne treba kupiti ulaznica. Mladost ide u borbu za najveći domaći trofej, to je svim gledateljima najbolja pozivnica!