Kreću utakmice za prvaka Hrvatske

Objavljeno: Utorak, 24 Travanj 2012 11:41 Autor:
Ovogodišnje doigravanje za odbojkaškog prvaka države započet će ove srijede, 25. travnja u 19 sati na parketu Gradske dvorane u Kaštel Starom, a momčad OK Mladost Marina Kaštela i ove će godine za protivnika s druge strane mreže imati igrače OK Mladost Zagreb.

Do finalnog doigravanja 1. Hrvatske odbojkaške lige, Kaštelani su stigli polufinalnom pobjedom nad OK Sisak, dok su Zagrepčani bili bolji od OK Rijeka, a ovogodišnji prvak biti će momčad koja prije zabilježi tri pobjede u doigravanju.

Marinci su ove godine već zabilježili nekoliko uspjeha osvojivši drugo mjesto u državnom Kupu te treće mjesto na Final fouru srednjoeuropske lige, dok su Zagrepčani u obadva natjecanja bili lošije plasirani od Kaštelana.

No, finalno doigravanje za prvaka uvijek pruži nove zanimljivosti i iznenađenja pa je tako kaštelanska Mladost u dvije prethodne godine ipak u finalu izgubila od one zagrebačke.

- Prije prve utakmice mogu kazati kako u ovom finalu nema favorita, a obadvije momčadi su igrački pojačane. Prvak države ne postaje se svaki dan i mi ćemo dati svoj maksimum kako bi to i ostvarili. Na strani Zagrepčana je tradicija hrvatske odbojke, a na našoj je igračka klupa te iskrena i velika želja za naslovomkazao je kapetan i trener Marinaca Ivan Rančić.

Marinci će na utakmici u srijedu gledateljima podijeliti navijačke rekvizite i majice, a s tribina će posebnu podršku imati u zvucima bubnjeva i kaštelanskim glazbarima.

 

Autor: D.P.