Krešimir Jurić novi pomoćnik Igora Lovrinova

Objavljeno: Nedjelja, 06 Siječanj 2013 10:24 Autor:
Marin Pujić i Krešimir Jurić Marin Pujić i Krešimir Jurić Foto: Sandro Donda
Krešimir Jurić novi je pomoćni trener odbojkašica Rijeke. Bivši odbojkaš Rijeke, koji je u prvom dijelu sezone pomagao u radu odbojkašima Gornje Vežice, sada će biti desna ruka Igoru Lovrinovu

Krešimir Jurić novi je pomoćni trener odbojkašica Rijeke. Bivši odbojkaš Rijeke, koji je u prvom dijelu sezone pomagao u radu odbojkašima Gornje Vežice, sada će biti desna ruka Igoru Lovrinovu umjesto Dalibora Tote s kojim je došlo do prekida suradnje.

- Spletom okolnosti došlo je do suradnje i ja sam iznenađen, evo, u petak smo se dogovorili. Nisam se nadao ponudi. Odnosi u Gornjoj Vežici bili su korektni, ali to je sada gotova priča. Ponudu Rijeke je teško preskočiti, rekao je Krešimir Jurić.

- Ovo je velika prilika da nešto naučim, u ovome sam nov. Bio sam pomoćni trener u Kostreni, vodio sam kratko odbojkašice Svetog Mateja. Tu su cure koje su osvajale prvenstva i kupove, koje znaju nešto o odbojci, a tu ima sadašnjih i budućih reprezentativki. Čudno je i meni malo, moram vidjeti kako ću se snaći u ovoj ulozi, zaključio je Krešimir Jurić.

Autor: Marko Babić