Loš dan u Karlovcu za OK Centrometal

Objavljeno: Nedjelja, 04 Ožujak 2012 10:13 Autor:
Prekinut je pobjednički niz Centrometala od pet uzastopnih pobjeda. Loš dan u Karlovcu rezultirao je porazom od 3:0.

Iznimno loše ušao je Centrometal u utakmicu. Poveli su domaćini na startu 8:2. Prije svega Karlovčani su u napadu zaustavili Križanovića i to se osjetilo na rezultatu. Nakon što se Centrometal vratio u igru sredinom seta serijom loših prijema Petrana domaći opet odlaze na veću prednost koju zadržavaju do kraja seta za velikih 25:17.

U drugom setu domaćin je opet od početka poveo, ovaj put u napadu je stao Tomica Posavec. Sredinom seta Centrometal je došao na minimalan zaostatak, no ne i do izjednačenja. Nakon toga opet par pogrešaka u napadu i Karlovac osvaja drugi set sa 25:18. Konačno je Centrometal odlično krenuo u trećem setu.

Na prvom odmoru bilo je 8:3, kasnije je prednost rasla na 10:4, a prije svega zahvaljujući četiri blok poena Tomice Posavca. Sredinom seta domaći dolaze na tri poena zaostatka i tako je do 19:16 za goste. Tada u napadu potpuno posustaju Križanović i Todorović, te i taj set Karlovac dobiva sa naizgled laganih 25:20.

Loš dan svih igrača Centrometala, ponajviše u zadnjim susretima najboljih Križanovića, Todorovića i Petrana. Odbojkaši Centrometala imaju i na suca Bingulu koji je tijekom cijeog susreta sve dvojbene situacije sudio u korist domaćina.

Na sreću Centrometala i Opatija je kod kuće iznenađujuće poražena od Šibenika rezultatom 3:1, te klub iz Črečana i dalje ostaje na petom mjestu sa pet bodova prednosti pred pratiteljima.

U slijedećem kolu Centrometal dočekuje posljednjeplasirani Split. Utakmica se igra u subotu 10. ožujka u dvorani NGC Aton sa početkom u 19.30 sati.

 

OK KARLOVAC - OKM CENTROMETAL 3:0 (25:17,25:18,25:20)