Igor Lovrinov: Nema plaće, atmosfera je pomalo jadna, pa ni ne znam što da očekujem protiv Maribora

Objavljeno: Utorak, 22 Siječanj 2013 11:57 Autor:
Odbojkašice Rijeke pomalo odrađuju svoje obaveze u Interligi. U srijedu (Dvorana mladosti, 18) stiže Nova KBM Maribor

Odbojkašice Rijeke pomalo odrađuju svoje obaveze u Interligi. U srijedu (Dvorana mladosti, 18) stiže Nova KBM Maribor protiv koje će odraditi zaostali susret prvog kola. Iako u klubu nitko ne razmišlja o Final Fouru s eventualna tri boda protiv slovenskog sastava Rijeka bi barem zaprijetila slovačkom dvojcu (Doprastav, Slavia) u borbi za četvrto mjesto.

- Nova KBM je jedna solidna ekipa i zapravo je iznenađujuće kako smo im dobro parirali na gostovanju kada smo izgubili u pet setova. Ostalo sve po starom, nema odlazaka, nema dolazaka, rekao je Igor Lovrinov.

U klubu svi zapravo čekaju realizaciju sponzorstva koji bi trebao pridonijeti financijskoj stabilnosti. I igračicama donijeti poneku plaću budući da su dosad ove sezone dobili samo jednu. 

- Tu je sve po starom. Nema novaca, pa je atmosfera nekako slaba i jadna i da budem iskren ne znam što da očekujem protiv Maribora, ustvrdio je Lovrinov koji je prošli tjedan bio na utakmici Lige prvaka između talijanskog Asystel Carnaghi Villa Cortese i turskog Eczacibasija.

- Dosta je to daleko u odnosu na hrvatsku odobjku. To je jedan poptuno drugi nivo, ne može se uopće usporediti, zaključio je Igor Lovrinov.

Autor: Marko Babić