Lovrinov uoči Splita: Najbitnije je da se nitko ne ozlijedi do srijede

Objavljeno: Utorak, 08 Svi 2012 11:53 Autor:
Igor Lovrinov s odbojkašicama Rijeke Igor Lovrinov s odbojkašicama Rijeke Foto: Lario Tus
Polako se bliži srijeda, u redovima ŽOK-a Rijeka nadaju se da će ujedno to biti posljednji dan sezone jer to bi značilo da su pobijedili Split 1700 u trećoj utakmici finala doigravanja za prvaka i ujedno osvojili osmi naslov prvaka Hrvatske.

- Pripremali smo se zadnjih nekoliko dana, uglavnom ništa posebno. Pazimo prije svega da se nitko ne ozljedi do srijede, to je ono najbitnije. Sve drugo je ok, da pokucamo o drvo, jer nikad se ne zna,-  ustvrdio je Igor Lovrinov, trener ŽOK-a Rijeka.

Priče o taktici i pripremi u ovom trenutku i nemaju previše smisla, dvije ekipe su se dobro upoznale i teško jedni druge mogu nečime iznenaditi.

- I mi i Split imali smo se priliku uvjeriti što druga strana može ponuditi. Iako smo slavili 3:0 u prve dvije utakmice, kao što sam rekao već u nekoliko navrata, rezultat nije bio toliko uvjerljiv. Respektiramo ih i ne podcijenjujemo. Očekujem i nadam se pobjedi, dalje od od toga ne razmišljamo. Uglavnom, dosta smo izjednačeni, ali mi imamo veliku prednost pred Splitom, - dodao je Lovrinov.

U klubu se nadaju da će i atmosfera na tribinama biti na razini. Na kraju krajeva odbojkašice su ove sezone ponovo jedine u prilici donijeti u Rijeku naslov prvaka države u loptačkom sportu.

- Bitno je da nas i atmosfera ponese, ali opet da ne izgorimo u isto vrijeme. Treba pronaći kompromis između toga. Pozivamo publiku da nas dođe podržati i da naprave dobru atmosferu i tako nam olakšaju posao. Ulaz je, kao i uvijek, besplatan, - zaključio je Igor Lovrinov.

 

Autor: Marko Babić