Lovrinov: Zanima me samo OTP banka

Objavljeno: Utorak, 10 Travanj 2012 13:42 Autor:

Odbojkašice Vukovara poražene su u trećoj utakmici četvrtfinala doigravanja protiv Azene Velika Gorica 2:3 što je ujedno znači da su najveće konkurentice Rijeke ispale iz utrke za naslov prvaka.

Prema izvedbi Azene protiv Grobničana prije nekoliko tjedana, unatoč uvjerljivoj pobjedi, bilo je teško zaključiti da Azena može izbaciti aktualne pobjednice Kupa.

Vukovarke su zapravo bile te koje su u finalu Kupa 2010. godine zaustavile riječki niz trofeja, dok su i u finalu Kupa 2011. u Dvorani mladosti pobijedile Rijeku.

- Što da kažem o tome, stvarno mi je teško sada nešto komentirati, poprilično sam indiferentan, niti sretan, niti nesretan. Sada bi nama kao trebalo biti lakše iako ne odskačemo od hrvatske lige, a s druge strane htjeli smo im uzvratiti za poraz u finalu Kupa. S druge strane očito je da i ta Azena ima kvalitetu, - ustvrdio je Igor Lovrinov, trener odbojkašica Rijeke.

- Ono na što sam koncentriran je naš ogled protiv OTP banke u polufinalu. Gledao sam četvrtfinale protiv Mladosti, radi se o jako dobroj ekipi. Vratili su nekoliko starijih igrača i sada to izgleda sasvim solidno. Posebice će teško biti u Puli gdje je uvijek dobra atmosfera, - zaključio je Igor Lovrinov.


M.Babić