Marina Kaštela napreduje iz dana u dan

Objavljeno: Četvrtak, 16 Listopad 2014 16:30 Autor:

Nova sezona uspješno je započela za odbojkašice Marina Kaštele. Jučer su izborile četvrtfinale kupa, prvenstvo otvorile pobjedom. O pripremnom periodu i novoj sezoni porazgovarali smo s trenerom OK Marina Kaštela, Miloradom Krunićem.

- Pred punom dvoranom u Kaštel Starom, Marina Kaštela je s 4:0 pobijedila Rovinj. Sjajna igra i sjajan ambijent, pokazali smo kako se igra i kada je teško - podijelio je s nama dojmove jučerašnje kup utakmice Krunić.

Njegove igračice u velikom su stilu izborile prolaz dalje u kupu. U uzvratnoj utakmici bez izgubljenog seta pobijedile su odbojkašice Rovinja. U prvoj utakmici Rovinj je slavio s 3:0, a Marina Kaštela uzvratila jučer istim rezultatom. Utakmica je okončana s 3:0 (25:20, 25:18, 25:18). Odluka tko ide dalje u kupu pala je u zlatnom setu, koji je sa 16:14 otišao na stranu Marina Kaštele.

Od ove sezone Marina Kaštela je pojačana Danicom Uljević, Marijom Barić, Ivanom Bučević i Anamarijom Bilić, uz nove igračice od prije u klubu su Elena Vukić, Anamarija Miljak, Andjela Šiško, Matea Ćurak, Matea Vidović, Ana Sobin, Barbara Batinić, Bruna Botić, Nina Matas, Stela Vukasović, Višnja Jurić i Jelena Ninčević.

- Imamo sasvim dobar roster za sezonu, svih 16 cura iz prve ekipe su domaće cure i time se ponosimo – rekao nam je Krunić, potom iznio ambicije kluba u sezoni:

- Ambicije su što bolji plasman u kupu i prvenstvu. Ne letimo previše, ne pričamo i ne hvalimo se naokolo, radimo i napredujemo iz dana u dan - izjavio je trener Marina Kaštele.

Prvenstvo je Marina Kaštela otvorila pobjedom od 3:1 na teškom gostovanju kod Vukovara. U nedjelju od 18 sati u drugom prvenstvenom kolu dočekuju Poreč.

- Ženska liga 10% je jača nego lani ili bolje reći ujednačenija - rekao je Krunić upitan da procijeni kvalitetu lige, na kraju razgovora uputio zahvalu:

- Zahvaljujemo se g. Josipu Berketu, koji neizmjerno voli klub i ulaže sve napore da imamo uslove za dobar rad. Rijetko koji klub u Europi se može pohvaliti stabilnosću kao što je ima Marina Kaštela, svojom dvoranom i teretanom.