Marinci do druge prvenstvene pobjede

Objavljeno: Nedjelja, 19 Listopad 2014 22:11 Autor:
Mladost Marina Kaštela- Karlovac Mladost Marina Kaštela- Karlovac www.facebook.com/OKMladostMarinaKastela

Marina Kaštela upisala je svoju drugu prvenstvenu pobjedu, Karlovac drugi poraz. Marinci su jučer pred svojim navijačima od Karlovca bili bolji bez izgubljenog seta. 

Domaćin je pobijedio s 3:0 (25:19, 25:21 i 25:18). Marina Kaštela bila je favorit u ovom susretu, tu ulogu i opravdala. Karlovčani su pružili dobar otpor, ali ništa više od toga. Trenutno je Mladost Marina Kaštela bolja i iskusnija momčad, slavili su Marinci bez ozljeđenog Vinceka, a potpuno zdrav nije niti Glaurdić, čiji je nastup bio upitan. Karlovčani koji su niži, pokušali su agresivnim servisom stvoriti probleme momčadi iz Kaštele, ali prijem Marine jučer je funkcionirao vrlo dobro. 

Do pobjede su Marinci stigli dobrom igrom u bloku, koja je donijela 12 poena. Servisom su upisali osam izravnih poena, po broju osvojenih poena prednjačio je Tomić s 14, Šestan je dodao 13. Sve to skupa bilo je dovoljno za uvjerljivu pobjedu i diobu prvog mjesta, kojeg trenutno sa šest osvojenih bodova Kaštelani dijele s Centrometalom. 

- Pobijedili smo bez izgubljenog seta, najbolji u našim redovima bili su Tomić, Đirlić i Šestan, redom juniori. Čestitke dobrom Karlovcu na fer i korektnoj igri, želim im puno sreće u sljedećim utakmicama. Užitak je vidjeti mnogo mladih igrača i kod nas i kod Karlovca - zaključio je trener Marina Kaštele Rančić, na kojega se nadovezao trener karlovačke momčadi Goran Zec:

- 3:0 za Kaštele je realan rezultat ove utakmice, u kojoj nismo bili niti blizu svog maksimuma. Još uvijek smo pod dojmom lige i ne pokazujemo željenu koncentraciju i mirnoću u ključnim trenucima utakmica. Mislim da možemo puno više, nadam se da ćemo to i početi pokazivati u nastavku prvenstva. Čestitke Mladosti na igri i zasluženoj pobjedi. 

Mladost Marina Kaštela: Tomić, Giljanović, Đirlić, Corsini, Glaurdić, Ščerbakov, Šestan, Pervan, Vincek, Sabljić, Šarčević i Višić Trener: Ivan Rančić

Karlovac: Pavlović, Ličina, K. Gojak, D. Jakšić, Lipnik, Džafer, Blauhorn, Ščulija, F. Jakšić, B. Gojak, Janjanin i Čičković Trener: Goran Zec

                                                                                                                                                                                                        Autor: M.Gojak