Marinci lako preko Vukovara

Objavljeno: Četvrtak, 29 Ožujak 2012 07:33 Autor:

U prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske odbojkaši Mladosti Marine Kaštela na svom su parketu ove srijede sigurnom igrom došli do pobjede protiv šestoplasirane ekipe hrvatske 1. A odbojkaške lige.

Druga utakmica četvrtfinala igra se u petak u Vukovaru a sudeći po prikazanoj igri trebala bi biti dovoljna za prolaz Marinaca u polufinale.

Već na početku prvog seta vidjela se očita razlika u klasi, vrlo brzo rezultat na semaforu pokazao je 12:5 za Kaštelane. Sigurnom igrom svih igrača set je završio rezultatom 25:12 za Mladost Marinu Kaštela.

I drugi set bio je sličan prvom. Nakon što je prvi poen otišao na stranu gostiju, semafor je ubrzo pokazivao 5:1, da bi kod 15:5 Marinci imali nedostižnih deset poena prednosti. Sve je u domaćina funkcioniralo kako treba tako da ni mala kriza i četiri poena za redom Vukovaraca nisu umanjili veliku razliku na kraju seta koji je završio rezultatom 25:16.

Već u drugom setu Rančić je u igru uveo Giljanovića da bi u trećem na parket izašli još i Močić i Skočić. Početak trećeg seta donio je dosta grešaka na obje strane tako da se rezultat do 6:6 kretao čas na jednu, čas na drugu stranu. Uslijedila je čvršća igra domaćih koji su došli do 13:9, ali su Vukovarci ponovo zaprijetili i došli na samo poen zaostatka (15:14). No, to je ipak bilo sve što su pokazali, rutiniranom igrom Marinci su set i meč priveli kraju rezultatom 25:18 na kraju seta i zaključnih 3:0.

Za Mladost Marinu Kaštela nastupili su: I. Ćosić, Damjanović, Šuker, Milivojević, Krnić, Mihalj, Stančin (libero), Giljanović, Močić i Skočić. Trener je Ivan Rančić.

 

Izvor: Kaštela.org