Marko Crnković: Suđenje je bilo kriminalno!

Objavljeno: Utorak, 26 Veljača 2013 19:14 Autor:
Dravko Stipaničev pokazuje crveni karton Marku Crnkoviću/Foto Sandro Donda Dravko Stipaničev pokazuje crveni karton Marku Crnkoviću/Foto Sandro Donda Foto: Sandro Donda
Lokalni odbojkaški derbi između Kostrene i Grobničana nije privukao previše pažnje u rezultatskom dijelu budući da su izabranice Željka Bradarića lako slavile i upisale tri nova boda

Lokalni odbojkaški derbi između Kostrene i Grobničana nije privukao previše pažnje u rezultatskom dijelu budući da su izabranice Željka Bradarića lako slavile i upisale tri nova boda, važan korak na putu prema ostanku. Osim poraza Grobničana najzanimljiviji je trenutak bio isključenje Marka Crnkovića, trenera Grobničana, koji je veći dio utakmice odgledao s tribina.

- Utakmica je bila katastrofa kao i suđenje i dosta smo oštećeni s te strane jer gotovo sigurno neću moći voditi ekipu u idućem kolu. Kostrena je bila bolja i kvalitetnija i zasluženo je pobijedila, ali 10 sudačkih pogrešaka po setu je stvarno previše. Najčešće su bile u pitanju nošene lopte, ali bilo je nekoliko naših napada kada su lopte bile unutar granica igrališta, a suci su dosudili out, ustvrdio je Crnković.

- Mi bismo vjerojatno izgubili da se pogreške nisu dogodile, ali ne mogu prijeći preko toga da je suđenje bilo kriminalno. Nije bilo nikakovg prigovora s moje strane za vrijeme utakmice, rekao je Crnković koji je isključen početkom drugog seta.

- Nitko me nikada nije isključio s nekog natjecanja. Kod jedne lopte u drugom setu sudac je dosudio da je lopta van granica igrališta iako je čak i trener Kostrene Željko Bradarić pokazao da je lopta dobra. Rekao am Stipaničevu: Čak i trener druge ekipe pokazuje da je dobra lopta, ovo je već pet greška na našu štetu. U tom trenutku sam dobio žuti, na što sam dodao: Najlakše je svoje pogreške opravdavati kartonima, nakon čega sam isključen, zaključio je Marko Crnković.

sportcom.hr