Marsin ubitačni tempo za kraj prvenstva

Objavljeno: Nedjelja, 18 Ožujak 2012 08:20 Autor:
Odbojkašice Marsonije od petka do srijede na rasporedu imaju odigravanje čak 5 prvenstvenih utakmica. Ako im pribrojimo i posljednje kolo (24. ožujka), u kojem gostuju, to je u 9 dana 6 utakmica.

U petak i subotu (16. i 17. ožujka) već su odradile dva gostovanja. Prvo su gostovale u Čavlima gdje ih je Grobničan pobijedio s 3:0 (21:11, 21: 12, 21:9), a dan kasnije u Puli, gdje ih je OTP Banka pobijedila također s 3:0 (21:7, 21:12, 21:16).

Bez ikakvih problema odbojkašice OTP banke odradile su formalnost i u 22. kolu Prve A lige u Puli svladale "fenjeraša" iz Slavonskog Broda. Ekipa koja tijekom ove sezone nije osvojila još niti jedan set, a na svom kontu ima minus jedan bod, u Pulu je doputovala sa samo sedam igračica, a i to što je stiglo bilo je na razini ispodprosječne drugoligaške družine, pa ne treba ni čuditi da je susret trajao tek 55 minuta. Bila bi priča zaključena i podosta ranije da se Puljanke ovom prilikom nisu pokazale kao izrazito gostoljubiv domaćin te su više od pola gostujućih poena one "osvojile", poklonivši ih svojim tehničkim pogreškama potpuno inferiornim Brođankama.

U nedjelju 18. ožujka, točno u podne u Sportskoj dvorani Vijuš gostuje Poreč, a u ponedjeljak 19. ožujka na istom mjestu, ali u 20,15 sati gostuje Azena Velika Gorica. Sve su to zaostale utakmice iz ranijih kola.

U srijedu 21. ožujka u okviru 25. kola Marsonia dočekuje Zagreb (još nije određeno vrijeme igranja).

U subotu 24. ožujka u okviru posljednjeg 26. kola, Brođanke gostuju u Kaštelima kod ekipe Marina Kaštela.

Ne znamo kome je u interesu ovaj igrački non-stop. Mladim odbojkašicama Marsonije, koje su već mnogo ranije izgubile status 1. A ligaša, sigurno nije.