Matea Magdić zbog ozljede zgloba mjesec dana out

Objavljeno: Četvrtak, 08 Studeni 2012 17:09 Autor:
Matea Magdić Matea Magdić Foto: Damir Zamaklar
Matea Magdić, odbojkašica Rijeke, bit će van stroja oko mjesec dana zbog distorzije skočnog zgloba koju je zaradila na treningu u srijedu!

Matea Magdić, odbojkašica Rijeke, bit će van stroja oko mjesec dana zbog distorzije skočnog zgloba koju je zaradila na treningu u srijedu! Matea je ove sezone bila glavni riječki motor u napadu i ovo je veliki udarac za Igora Lovrinova koji ionako krpa sastav. Na raspolaganju nije ni srednjak Sanja Car koja ima problema s leđima, a Rijeku u petak od 18 sati očekuje utakmica Interlige protiv Slavije.

- Što da kažem? Nadam se da nas Slavia neće baš "prebiti" i da ćemo se snaći nekako, rekao je Igor Lovrinov, trener Rijeke.

- Matea se eto ozlijedila, Sanju Car muče leđa i ne trenira s nama. Hoće li se Car vratiti? Pa čini mi se da ona baš ne računa na nas tako da ne znam što će biti, dodao je Lovrinov koji će morati dobro ispremiješati sastav za utakmicu protiv Slavije.

- Bit će kemijanja, to je sigurno. Mislio sam možda da Katarina Pilepić, koja ne može još servirati i pucati, barem zatvori u obrani na bloku. Ali eto, ona u petak polaže vozački ispit, zaključio je pomalo sarkastično Igor Lovrinov.

Autor: Marko Babić