Minivolley Valpovštine 2015.

Objavljeno: Srijeda, 24 Rujan 2014 18:40 Autor:

Potaknuti prošlogodišnjim uspjehom, sportskom udrugom Centar edukacije i sporta iz Belišća po drugi puta organizira odbojkašku ligu za najmlađe odbojkaše i odbojkašice pod nazivom „MINIVOLLEY VALPOVŠTINE 2015.“.

Liga će trajati tijekom cijele školske godine u vidu okupljanja jednom mjesečno u Gradskoj dvorani  u Valpovu. Djeca će se natjecati u tri kategorije, a očekuje se sudjelovanje  više od 500 djece iz 16 Odbojkaških klubova iz tri županije. Održati će se ukupno 6 okupljanja, te se odigrati 1444 utakmice. Prijave ekipa traju do 6.listopada 2014., a prvo okupljanje je krajem listopada 2014. u Gradskoj športskoj dvorani u Valpovu.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha kojeg su popratile brojne ovacije i  na kojem je zabilježena rekordna posjećenost, ove godine se očekuje još veći odaziv, te posjećenost od preko 1000 ljudi po jednom okupljanju. Projekt usmjeren na područje Valpovštine u dva tjedna se proširio na cijelu Osječko-baranjsku županiju, a ove godine i na Vukovarsko-srijemsku te Brodsko-posavsku županiju. Samim time stekli smo afinitete za širenje izvan granica, i to prema Mađarskoj i Bosni i Hercegovini.