Miro Pavlović novi predsjednik Zagrebačkog odbojkaškog saveza

Objavljeno: Utorak, 16 Lipanj 2015 14:25 Autor:
Na jučer održanoj Skupštini Zagrebačkog odbojkaškog saveza Miro Pavlović uvjerljivo je izabran za novog predsjednika. Čelnu poziciju ZOS-a preuzeo je od Dražena Franolića koji je ovu funkciju obnašao 20 godina u čak pet mandata.

Za dugogodišnji rad u ovom sportu Franoliću je tajnik Zagrebačkog odbojkaškog saveza – Vinko Dobrić, uručio zahvalnicu i prigodan dar. Kako se ove godine obilježava još jedan odbojkaški jubilej, naime HAOK Mladost kao najtrofejniji odbojkaški klub u Hrvatskoj slavi 70 godina postojanja,  predsjedniku Mladosti i novoizabranom predsjedniku ZOS-a, Miri Pavloviću, također je svečano uručen dar ZOS-a koji obilježava ovu 'okruglu' obljetnicu kluba.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo što su mi zagrebački odbojkaški klubovi ukazali povjerenje. Time su mi ujedno predali i veliku odgovornost s kojom se nam jeravam uhvatiti u koštac. Preda nama je veliki izazov i teška zadaća koju ću uz pomoć svojih stručnih suradnika sigurno ispuniti, u kratkoj izjavi za portal Odbojka.hr kazao je Miro Pavlović.

M. G.