Mišin: Pred nama je jako zanimljiv play-off

Objavljeno: Utorak, 24 Ožujak 2015 05:40 Autor:

Zagrebačka Mladost regularni dio sezone završila je na 2. mjestu 1. A HOL. Uoči početka play-offa porazgovarali smo s njihovim trenerom, Tomislavom Mišinom

Mladost u borbu za naslov prvaka Hrvatske kreće s druge pozicije. Tomislave bacite svoj kratki osvrt na regularni dio prvenstva, niste krenuli sjajno, ali kako je sezona odmicala postajali ste sve bolji. Odlično ste odigrali završni turnir kupa na kojem ste obranili naslov. Recite tko se od mlađih igrača nametnuo, tko je napredovao, a tko izrastao u vođu ekipe ove sezone ?

- U odnosu na prošlu sezonu momčad se dosta izmjenila, dva naša glavna nosioca igre, Nojić i Sedlaček su napustili klub i suspenzijom Zimakijevića, ostali smo bez kompletne primačke linije. Dolazak Peterlina sigurno je bio ključan za ovu uspješnu sezonu. Trebalo je vremena i strpljenja da se ekipa ponovno uigra, tako da je to i bio veliki razlog lošijeg starta sezone. Uz to Vujović je promjenio poziciju u igri , prešao s korektora na primača. Kako smo ostali bez Zimakijevića, silom prilika mladi Mrakužić je uskočio na mjesto libera. On je ovu sezonu iznenadio sve, potpuno se afirmirao i zasigurno je jedan od najkvalitetnijih libera lige.Vujović se dobro snašao na poziciji primača uz oscilacije koje su sasvim normalne za igrača koji se našao u novoj ulozi. On je zasigurno odigrao vrlo važnu rolu u osvajanju kupa.

Nekako ste završnicu regularnog dijela prvenstva dočekali s dosta oscilacija, jedan od razloga je sigurno i nedostatak motiva, jer više niste mogli niti gore niti dolje. Sada kreće ono pravo protivnik na startu play-offa je Gorica, nedavno ste s njima igrali i prijateljsku utakmicu, šta očekivati od četvrtfinala?

- Play off je nešto sasvim drugačije od ligaškog dijela sezone. Gorici pristupamo maksimalno ozbiljno, dobro smo proučili njihovu igru i nadam se da ćemo taktički odraditi prvu utakmicu onako kako moj pomoćnik Darko Nojić i ja želimo. Neće biti lako to je sigurno, morati ćemo odigrati na najvišem nivou.

Branitelj naslova Mladost Marina Kaštela i vi prvi ste favoriti doigravanja. Vidite li nekoga tko može pomrsiti račune vama i njima ?

- Od ostalih ekipa zasigurno treba spomenuti Mursu, koja ima odličnu ekipu. Bit će jako zanimljivo vidjeti sraz Siska i Centrometala. U svakom slučaju biti će ovo jako zanimljiv play- off. Mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do finala, a onda ćemo vidjeti šta će biti.

Autor: M.Gojak