Mlade osječke reprezentativke putuju u Italiju

Objavljeno: Petak, 04 Travanj 2014 19:16 Autor:
Katarina Pavičić i Ana Ivandija u Modeni će nastupiti za kadetsku reprezentaciju Hrvatske u odbojci.

Ove dvije djevojke zaslužile su poziv u selekciju i zahvaljujući dobrim igrama u svojim klubovima ŽOK Osijek 06, i OK Čepin. Ana Ivandija iz osječke Retfale nakon teškog loma ruke prije manje od godinu dana posebno se veseli ovom pozivu jer uvijek je jedan libero. A ovoga puta to je ona.

- Sretna sam i ponosna što sam pozvana u reprezentaciju. U Italiji ću predstavljati svoju domovinu. Igram poziciju libera i potrudit ću se igrati što bolje. Poziv za Italiju znači da se moj trud i rad isplatio. Okupljanje je u Rovinju iz kojeg krećemo u Modenu. Hvala mom treneru Fančoviću što je vjerovao u mene, rekla je Ana.

Mlada Čepinčanka Katarina Pavičić treća je od sestara koja tuče odbojkašku loptu. Pošla je stopama malo starijih Eme i Ane. A veselje u ovoj čepinskoj obitelji zasigurno je još veće nakon što je stigao poziv koji svakoj sportašici mnogo znači. Katarina inače igra 2.ligu za OK Čepin, ali i igra za mlađe kadetkinje ŽOK Osijek 06 pa i to govori koliki je angažman ove djevojčice bio ove godine. I na kraju je rezultiralo nastupom za reprezentaciju.
- Presretna sam jer se moj trud isplatio a san svakog sportaša je da igra za svoju reprezentaciju. Poziv mi je pružio motiv da nastojim da budem još bolja, a okupljanje je u Italiji u Modeni od 17-19 travnja i ovim putem bih se htjela zahvalit treneru za sve sto je učinio za mene. Od prvog dana, pa sve do sada, istaknula je Kata.

Posljednju zajedničku provjeru imale su ove dvije odbojkašice i prije neki dan u susretu s odbojkašicam Sremske Mitrovice, a prije dva tjedna sve su svoje protivnice deklasirale i na finalu Prvenstva Slavonije i Baranje i s prve pozicije odlaze sa svojim mlađim kadetkinjama na državno prvenstvo.

Autor: D. R.