Mladi Karlovčani nisu uspjeli iznenaditi favorizirane Riječane

Objavljeno: Nedjelja, 13 Listopad 2013 21:05 Autor:
U derbi susretu drugog kola Prve hrvatske odbojkaške lige mladi odbojkaši Karlovca, oslabljeni zbog neigranja Anzulovića i Blauhorna, nisu uspjeli iznenaditi favoriziranu momčad Rijeke, no u većem dijelu susreta pružili su dobru i vrlo borbenu igru, što je publika znala nagraditi bučnom podrškom.

Karlovčani su bili i više nego uvjerljivi u prvom setu – od samog početka sve je bilo u njihovim rukama o čemu dovoljno govori i konačnih 25:15. U drugom uzvratili su gosti, ali uz ponešto više truda. Karlovčani su držali priključak do 17:18, a tada je riječka momčad zaredala nizom poena za na kraju uvjerljivih 18:25. U trećem setu, pak, potpuna dominacija gostiju – 13:25. Četvrti set pružio je najviše uzbuđenja, no u samoj završnici iskusniji gosti ipak su uspjeli sa 21:25 doći i do konačne pobjede 1:3 u setovima.

U sljedećem kolu odbojkaši Karlovca gostuju kod Opatije. U nedavnom pripremnom susretu, doduše na svom parketu, Karlovčani su vrlo lako slavili. Prvenstveni susret na gostovanju bit će nešto sasvim drugo no ne treba skrivati kako je mlada karlovačka momčad ipak favorit u tom susretu.

KAŠonline