Mladi Karlovčani oduševili publiku pobjedom nad Vukovarom

Objavljeno: Nedjelja, 18 Ožujak 2012 20:55 Autor:
Možda i najmlađa prvoligaška momčad došla je do još jednog uspjeha uz "standing ovation" na kraju utakmice. Mladi karlovački odbojkaši nakon jučerašnjeg sjajnog otpora prvoplasiranom Rovinju večeras su u ŠSD Mladost u zaostalom susretu 18. prvoligaškog kola svladali Vukovar sa 3:0 i popeli se na izvrsno osmo mjesto prvoligaške ljestvice.

Po ukupnom rezultatu reklo bi se lako, no unutar svakog od setova vodila se doista velika borba – u prvom se činilo da je sve riješeno, jer gosti su vodili 23:18, no domaći su smogli snage za preokret i ogromnom borbenošću oduševili publiku uz konačnih 26:24. U drugom setu postojala je bojazan da bi se mogao dogoditi obrnut rasplet – vodili su Karlovčani 22:17, iskusni gosti "stisnuli" na 22:20, no završnica je ipak pripala domaćima – 25:21. I u trećem, još jedan veliki preokret odbojkaša Karlovca, imao je Vukovar prednost 17:11, no stigli su to domaći i u neizvjesnoj završnici još jednom bili bolji sa 26:24 za ukupnu 3:0 pobjedu.

Ljubitelji odbojke u gradu na četiri rijeke, koji u sve većem broju dolaze na tribine, imat će ovu mladu i borbenu momčad priliku vidjeti još jednom, već u srijedu, kada u pretposljednjem prvoligaškom kolu Karlovac dočekuje Zadar.

 

Izvor: KAŠonline