Mladostaši gostovali kod Borca u Banjoj Luci

Objavljeno: Srijeda, 17 Rujan 2014 15:03 Autor:
U sklopu priprema za predstojeću sezonu seniorski pogon Mladosti gostovao je u susjednoj državi te odigrao prijateljsku utakmicu s Borcem iz Banje Luke.

Trener Mladosti Tomislav Mišin iskoristio je poznanstvo (i prijateljstvo) s vodećim ljudima struke banjolučkog premijerligaša i tako je uspostavljen odbojkaški most s nedalekim gradom na Vrbasu.

- Kontakt s prijateljima iz Borca, s kojima se znam iz igračkih dana, urodio je ovom suradnjom. Moram istaknuti da su nas Banjolučani odlično primili, ovim putem želim se i zahvaliti našim domaćinima na iznimnom gostoprimstvu. Što se tiče utakmice, bio je to naš najbolji nastup u pripremnom razdoblju. Iako je rezultat bio u drugom planu, dobili smo svih pet setova. Odbojkaši Borca stižu nam na uzvrat ovoga vikenda, na turnir u Domu odbojke, a nadam se da će se naša suradnja nastaviti na obostranu korist i zadovoljstvo – rekao je trener Mišin.

Gostoljubivi domaćin namjeravao je iznenaditi mladostaše nesvakidašnjim doživljajem - raftingom na Vrbasu, ali zbog visokog vodostaja rijeke, taj plan je bio naprosto neizvediv. Ili je samo prolongiran za neko iduće gostovanje!? Tehničar Mladosti Matej Martinko zasigurno nema ništa protiv da s momčadi jednog dana iskusi ljepote Vrbasa u rafting avanturi, a u osvrtu na banjolučki izlet istaknuo je gastronomsku stranu:

- Lijepo su nas ugostili, počastili su nas tamošnjim specijalitetima - ćevapima i burecima, bilo je stvarno super...

Osim Martinka, u sastavu Mladosti na banjolučkom gostovanju bili su: Zelenika, Šmitlehner, Bičvić, Rendić, Mrakužić, povratnik Peterlin, te dvije nove akvizicije - Kruno Nikačević (iz Rovinja) i Anto Barišić (iz Odžaka). Seniorski kadar upotpunila su dva juniora Jelić i Garbajs.

HAOK MLADOST