Mladostašice poražene u Poreču, Mladostaši bolji u Sisku

Objavljeno: Nedjelja, 25 Listopad 2015 23:54 Autor:

Treće kolo 1. A odbojkaške lige, ali druga utakmica ove sezone za seniore i seniorke HAOK Mladosti završilo je s polovičnim uspjehom. Mladostašice su u Poreču poražene s 3:1, a Mladostaši su, s poprilično puno natezanja slavili u Sisku s identičnim rezultatom (3:1.)

Seniorke su na gostovanje u Poreč otišle na krilima prošlotjedne pobjede u Rovinju, no unatoč odličnom otporu, domaća je ekipa našla lijek za njihovu igru i slavila u četiri seta. O napetosti igre svjedoče i konačni rezultati, 25:23, 28:26 rezultat je odlične igre s obje strane u prva dva seta. U trećem su Mladostašice slavile 19:25, no maksimalno uloženi trud ipak se nije isplatio. U četvrtom su setu Mladostašice odlično parirale, u nekim trenucima čak se činilo da će igra ući u peti set, no na kraju su domaće igračice slavile 25:20. Seniorke 1. A lige sada trebaju posložiti svoje redove, jer već ih ovu srijedu očekuje nadoknada utakmice iz prvog kola u Kaštelama.
U Kaštela će sa seniorkama i seniori, koji su u trećem kolu, nakon četiri napeta seta ipak slavili u gostima kod Siska. Napetost je očito ključna emocija za utakmice ovoga kola, jer baš kao i njihove klupske kolegice, Mladostaši su odigrali četiri napeta seta. 26:28, 25:21, 25:27 u prva tri seta dokaz su da su Sisčani i Mladostaši na terenu ravnopravno odmjeravali snage. Trener Mišin u trećem je setu ubacio inače ozlijedom načetog, ali u ovom slučaju odličnog Rendića koji je kvalitetnom igrom pomogao slavlju Mladosti u trećem setu. U posljednjem su setu, nakon slamanja u trećem, Mladostaši ipak nešto lakše osvojili 25 bodova, dok su Siščanima prepustili 18 ( na početku seta Zagrebaši su poveli 10:1).
U srijedu Mladostašice i Mladostaši putuju u Kaštele, na okršaj s trenutno vodećim ekipama muškog i ženskog djela 1. A lige. Pred Zagrebašicama i Zagrebašima zahtjevan je tjedan, jer ih u subotu očekuju utakmice četvrtog kola, na domaćem terenu. Mladostašice će ugostiti Vukovarčanke, a njihove klupske kolege Šibenčane.