Mladostašice u finalu!

Objavljeno: Nedjelja, 10 Travanj 2016 09:13 Autor:

Iako to nije neobično, budući da su čitave sezone pokazivale odličnu igru, Mladostašice su se plasirale u ovogodišnje finale prvenstva. U drugoj polufinalnoj utakmici odličnu su igru pokazale u Vukovaru.

Domaća ekipa otvorila je osvajanjem prvog seta, no Mladostašicama je, kako im već ponekad treba, set služio tek za zagrijavanje. U drugom se igra na stranu zagrebačke ekipe prelomila tek na 22:23, pa su s egalom ekipe krenule u treći set gdje su Vukovarke upisale tek deset poena. Najnapetiji je bio četvrti, odličujući set, gdje rezultat na razliku pokazuje kako su odličnom igrom, na razini polufinala obje ekipe željele pobjedu. Na žalost Vukovarki, lopta je ipak prevagnula na mladostašku stranu. Ukupni rezultat – 25:19, 22:25, 10:25, 26:28. Mladostašice gledamo i ove godine u finalu.

Ipak, finalni protivnik još nije poznat. Porečanke su slavile u prvoj utakmici u Kaštelama, a kako će proći ova i Poreču i hoće li se igrati treća, znat će se večeras nakon 20 sati, kad na teren izlazi drugi polufinalni par.