MOK Rijeka iznenadio Mladost Kaštelu, Riječani svladali aktualnog prvaka!

Objavljeno: Ponedjeljak, 02 Veljača 2015 10:15 Autor:
Odbojkaši Rijeke ostvarili su najvrijedniju pobjedu ove sezone svladavši na gostovanju Mladost Marina Kaštelu, aktualnog prvaka i lidera prvenstva!

Bio je to tek drugi poraz Kaštelana u tekućem prvenstvu. Riječani su na kraju slavili u maratonu koji je trajao dva sata i deset minuta, a sve se svelo na samu završnicu petog seta.

Kod rezultata 12:13 Đorđević je dobro odservirao, uslijedio je riječki blok i dvije meč lopte. Prvu, na servis Riječana, domaćin je uspio spasiti, ali zatim su mladostaši pogriješili na početnom udarcu i izabranici Velimira Liverića mogli su početi slaviti.

Utakmica je bila borbena i zanimljiva, bilo je dosta pogrešaka s obje strane, ali riječki odbojkaši ovoga puta imali su više živaca u ključnim trenucima. Vrijedna pobjeda, ali bodove iz ovog ogleda riječki odbojkaši nažalost neće prenijeti u drugi krug. Ipak, pobjeda je vrlo važna za samopouzdanje, novu priliku za dokazivanje Riječani imaju već idućeg vikenda kada im u goste stiže zagrebačka Mladost.

MLADOST MARINA KAŠTELA - RIJEKA 2:3

Utakmica 13. kola, Prva jakosna skupina: Mladost Marina Kaštela - Rijeka 2:3 (21:25, 25:17, 23:25, 27:25, 13:15). Gradska dvorana. Gledatelja: 100. Suci: Drago Peslać (Split) i Marija Jakovac (Kaštel Stari).

MLADOST MARINA KAŠTELA: Višić, Tomić, Vincek, Šarčević (L), Giljanović, Đirlić, Corsini, Ščerbakov, Kulušić, Pervan, Bašić, Sabljić.

RIJEKA: Lasić, Jurišić, Hrabrov, osojnak, Lavić, Čule, Đorševoić, Lešić, SDmiljanić, Dukić, Sušanj, Jurčević (L).

SC