MOK Rijeka počeo pripreme, Opatijci Dukić i Sušanj trenirali s riječkim odbojkašima

Objavljeno: Četvrtak, 16 Kolovoz 2012 13:42 Autor:
Na početku priprema nisu se pojavili Igor Srdoč i Dženan Pečenković, dvojac koji je igrao itekako važnu ulogu u momčadi Rijeke prošle sezone

Muški odbojkaški klub Rijeka počeo je pripreme za novu sezonu. Riječani su se već tradicionalno okupili početkom kolovoza, treningu u utorak prisustvovali su Mladen Jurčević, Daniel Jurišić, Filip Hrabrov, Dean Cibić, Robert Jozić, Mateo Bradarić, Drago Lasić i Luka Lasić, dok su Dragi Branković i Jakša Dorić bili spriječeni zbog posla. Treningu su prisustvovali i Sandro Dukić i Marin Sušanj, dvojac koji bi dres MOK-a Opatija trebao zamijeniti riječkim. Dvojac bi konačnu odluku trebao donijeti do ponedjeljka, no iz MOK-a Opatije poručuju zasada ništa službeno nije dogovoreno. 

Na početku priprema nisu se pojavili Igor Srdoč i Dženan Pečenković, dvojac koji je igrao itekako važnu ulogu u momčadi Rijeke prošle sezone, te Mario Krmpotic. Službeni prijelazni rok počeo je u utorak tako da će se u idućim tjednima isprofilirati igrači kadar koji bi iduće sezone trebao braniti boje kluba. MOK Rijeka lani se plasirao u polufinale doigravanja nakon što su u četvrtinalu izbacili Rovinj, koji je bio najbolja ekipa u prvom dijelu prvenstva.

Autor: Marko Babić