MOK Rijeka poražen kod Murse u pet setova, Riječani ostali na korak do iznenađenja

Objavljeno: Četvrtak, 29 Studeni 2012 09:09 Autor:
Odbojkaši Rijeke s trenerom Velimirom Liverićem Odbojkaši Rijeke s trenerom Velimirom Liverićem Foto: Lario Tus
Odbojkaši Rijeke ostali su na korak do iznenađenja, izabranici Velimira Liverića poraženi su na gostovanju kod Murse Osijek u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa Hrvatske.

Odbojkaši Rijeke ostali su na korak do iznenađenja, izabranici Velimira Liverića poraženi su na gostovanju kod Murse Osijek u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa Hrvatske. Nakon što su u nekoliko dana u prvenstvu i Kupu izgubili dva ogleda protiv Murse s uvjerljivih 3:0, Riječani su ovoga puta pružili odličan otpor i malo je nedostajalo da izbore završni turnir i izbace branitelja naslova.

Nakon što su uspjeli slaviti u prvoj dionici, Riječani su relativno lako prepustili domaćinu drugi i treći set. Ipak, izabranici Velimira Liverića nisu se predavali i u redove domaćina uvukla se nervoza. Riječani su izborili peti set i da su ga uspjeli osvojiti igrao bi se tzv. zlatni set koji bi odlučio koja momčad ide u polufinale. Ipak, Mursa Osijek je u petoj dionici pokazala kvalitetu i slomila riječki otpor.

MURSA OSIJEK - RIJEKA 3:2

Uzvratna utakmica četvrtfinala: Mursa Osijek - Rijeka 3:2 (24:26, 25:19, 25:12, 20:25, 15:11). Gradski vrt. Gledatelja: 50. Suci: Vučak i Zamaklar.

MURSA-OSIJEK: Celan, Prlić, K.Šućur, L.Vranješ, Ščerbakov, Puljić, Marinović, Suk, Trusić, Vojak, J.Šućur, Oršulić.

RIJEKA: Jurišić, Hrabrov, Bradarić, Cibić, Lasić, Dorić, Sušanj, Jurčević.

Autor: M. B.