MOK Rijeka upisao drugi prvenstveni poraz na gostovanju u Rovinju

Objavljeno: Subota, 20 Listopad 2012 20:46 Autor:
Filip Hrabrov Filip Hrabrov Foto: Lario Tus
Odbojkaši Rijeke i nakon gostovanja u Rovinju ne znaju za pobjedu u prvenstvu. Riječani su drugi poraz doživjeli u utakmici u kojoj se domaćin pokazao čvršćim i koncentriranijim protivnikom.

Odbojkaši Rijeke i nakon gostovanja u Rovinju ne znaju za pobjedu u prvenstvu. Riječani su drugi poraz doživjeli u utakmici u kojoj se domaćin pokazao čvršćim i koncentriranijim protivnikom. Riječani su prvi set dobro otvorili i na drugoj tehničkoj minuti odmora imali su vodstvo 16:11, a Rovinj se vratio u igru na 17:17. Ipak, izabranci Velimira Liverića u završnici su uspjeli steći početnu prednost.

I drugu dionicu gosti su dobro otvorili, a dobra igra je rezultirala vodstvom Rijeke 22:17. Umjesto da mirno privedu dionicu kraju Riječani su omogućili domaćinu da se vrati u utakmicu. Izabranici Velimira Liverića propustili su dvije set lopte kod 22:24. Gubitak druge dionice ostavio je traga kod gostujućih odbojkaša, Rovinj je kod 11:11 u trećoj dionici pobjegao na 18:13 i tako riješio set. Za Riječane više nije bilo povratka u četvrtoj dionici.

Utakmica 3. kola Prve lige odbojkaša - prva jakosna skupina: Rovinj - Rijeka 3:1 (23:25, 26:24, 25:16, 25:15) . Dvorana Valbruna. Gledatelja 200. Suci: Fikret Bajrić i Ksenija Jurković (oboje Sisak).

ROVINJ: Jovanović, Brajković, Mikša, Preden, Demirović, Kuhar, Sošić, Išek, Peršić (L), Nikačević, Arapović, Ivanković.

RIJEKA: L. Lasić, Branković, Jurišić, Hrabrov, Cibić, Josić, Lešić, D. Lasić, Dorić, Sušanj, Smiljanić (L), Jurčević (L).

Autor: SC