MOK-u Rijeka tri boda bez borbe, Opatija - Split 3:2

Objavljeno: Utorak, 12 Ožujak 2013 10:18 Autor:
Tri boda bez borbe - Odbojkaši Rijeke Tri boda bez borbe - Odbojkaši Rijeke Foto: Lario Tus
Utakmica 4. kola Druge skupine Prve lige odbojkaša između Rijeke i Vukovara, koja se trebala odigrati u subotu od 17 sati u Dvorani mladosti,

Utakmica 4. kola Druge skupine Prve lige odbojkaša između Rijeke i Vukovara, koja se trebala odigrati u subotu od 17 sati u Dvorani mladosti, otkazana je budući da gosti nisu doputovali u Rijeku. Razlog leži u financijskim problemima, a utakmica će nakon potrebnog procesa biti registrirana 3:0 za Rijeku.

Iako su bili favoriti u ovoj utakmici, izabranici velimira Liverića tako će lakše od očekivanog upisati tri nužnda boda i produžiti nadu da mogu osigurati doigravanje. Budući da je VUkovar na vrijeme najavio da neće doći u Rijeku, pravovremeno su obavješteni suci i delegat utakmice.


OPATIJA - SPLIT 3:2 

Utakmica 4. kola Četvrte skupine: Opatija - Split 3:2 (26:24, 22:25, 28:26, 22:25, 15:11). Dvorana Gorovo. Gledatelja: 40. Suci: Adamek i Gvozden (oba Zagreb). Delegat: Renato Ivančić (Rijeka).

OPATIJA: Vrkić, Brnčić, Đorđević, Osojnak, Petrović, Aničić, Čule, Jović, Dukić.

SPLIT: Kovačev, Karaula, Boras, Mate Šimac, Reljan, Ivković, Talijan, Zeljković, Sladić, Marko Šimac.

Odbojkaši Opatije svladali su Split nakon velike borbe i tako potvrdili bodove koje su osvojili prošlog tjedna na gostovanju kod Gornje Vežice. ostanak sada ne bi smio doći pod znaku pitanja, a Split se u ovoj utakmici pokazao kao tvrd orah.

sportcom.hr