MOK Umag jesenski prvak 2. NOL zapad

Objavljeno: Četvrtak, 29 Prosinac 2016 09:41 Autor:
U svojoj drugoj sezoni službenog natjecanja i nakon prošlogodišnjeg odličnog 3. mjesta, nakon 5 odigranih kola u sezoni 2016./17. u 2. NOL zapad za seniore, odbojkaši MOK Umaga zaključili su prvi dio prvenstva kao jesenski prvaci.

Nakon slabijeg starta na gostovanju u prvom kolu i poraza od ekipe OK Rijeka II, uslijedio je niz od 4 pobjede za redom, među kojima je od velikog značaja bila pobjeda protiv OK Mlake iz Rijeke. Iz utakmice u utakmicu, ekipa je igrala sve bolje i bolje, stoga rezultati nisu izostali. MOK Umag do prvog je mjesta došao nakon petogodišnjeg rada i truda kluba te dvogodišnjeg rada s trenerom Draganom Salapurom. Osim seniora, klub ulaže i u rad s mladima te danas ima 45 takmičara koji redovno treniraju, od čega 23 u seniorskoj konkurenciji i 22 u mlađe dobnim kategorijama. Iako su nedavno proslavili tek peti rođendan, izbijanjem na prvo mjesto uvelike doprinose razvoju muške odbojke u Umagu i Istri općenito.

Za MOK Umag-CPM Umago u prvom dijelu prvenstva sezone 2016./17. nastupali su: Miroslav Drača, Ivica Ico Radočaj, Andrej Štorc, Luka Čelebić, Luka Burić, Karlo Burić, Martin Purišić, Erik Lazarić, Filip Veznaver, David Petretić, Leo Savić, Eric Turcovich, Krešimir Krajina, Marco Kodilja, Deni Erjavac, Ivan Jovičić, Ivan Drakulić.