MOK Umag nastavlja s pobjedama

Objavljeno: Nedjelja, 18 Prosinac 2016 19:58 Autor:
Danas, 18.12. sa početkom u 15 sati u SC MIRAN (Pattinagio) u Puli, odigrano je 5 kolo 2.HOLZ seniori, između ekipa OK „CENTURION“ i ekipe MOK „UMAG-CPM UMAG“.

Na teren dvorane u Puli, istrčali su dečki MOK Umaga-CPM Umago u sastavu, Burić Luka, Burić Karlo, Drača Miroslav, Čelebić Luka, Radočaj Ico Ivica, Štorc Andrej, Petretić David, Turcovich Eric, Savić Leo, Drakulić Ivan,  Krajina Krešimir, braniti boje Umaga, predvođeni našim iskusnim trenerom Draganom Salapurom.
Nakon tri uzastopne pobjede, dečki MOK Umaga došli su u Pulu puni samopouzdanja te pokušat nastaviti pobjednički niz.
Na samom početku, prilikom zagrijavanja, povrijedio se naš igrač i velika nada Leo Savić (uganuće palca), tako da smo startali sa igračem manje, pošto iz predostrožnosti trener ga nije uvodio u igru.
Prvi set dečki počinju vrlo koncentrirano i bez grešaka tako da odmah stvaraju prednost od 5 poena i do kraja seta prednost samo raste i set završava 25:09 u našu korist.
U drugom setu dečki nastavljaju igrati koncentrirano i bez većih grešaka, te tako privode set kraju sa sigurnošću rezultatom 25:16.
U trećem setu odmah stvaraju razliku od 2-3 poena, ali dečki OK Centuriona polako smanjuju rezultat i izjednačavaju kod 8:8. Nakon toga dečki MOK Umag opet zbijaju svoje redove i opet rade prednost od 7 poena i tako privode i treći set kraju rezultatom 25:18
MOK Umag je tako osvojio sva tri boda u četvrtoj utakmici za redom. Nakon ove pobjede MOK Umag izbija, barem privremeno do petka, na 1. mjesto 2. HOLZ seniori, pošto OK Mlaka ima jednu zaostalu utakmicu koja se igra u petak. Bez obzira na to, ovo je vrhunski rezultat ove ekipe i odličan start druge sezone u 2. HOLZ za seniore.