Mursa dovela pojačanje

Objavljeno: Utorak, 08 Listopad 2013 18:46 Autor:
Nakon neočekivanog odlaska prvog tehničara Nikole Ščerbakova, Mursa je ostala bez važne karike u ekipi. Ulogu tehničara je tada preuzeo Karlo Dudaš, a iz osječke Murse su odlučili dodatno se pojačati na toj poziciji te su doveli dvadesetogodišnjeg Andreja Papa iz Daruvara.

-Školu odbojke sam prošao u Daruvaru. Već sam godinu dana na studiju u Osijeku i na inicijativu gosp. Bogdanovića, Roberta Celana i Ivana Trusića s kojima sam igrao u Daruvaru, došao sam pomoći Mursi da ostvari svoje planove i ciljeve za ovu sezonu. Dečki iz Murse su me jako iznenadili i prihvatili na najbolji mogući način te imam osjećaj kao da s njima treniram godinama i jako sam im zahvalan na tome. U klubu se radi jako kvalitetno kao i u Daruvaru te se nadam da ću opravdati povjerenje gospode iz kluba – izjavio je Andrej.

Mursa je sezonu započela dobro. U kupu su prošli u daljnju fazu pobjedivši Opatiju, a u prvom kolu prvenstva su izgubili od OK Marina Kaštela rezultatom 3-1. Iako rezultat to ne sugerira, imala je Mursa svoje prilike i u klubu mogu biti zadovoljni prikazanom igrom, pogotovo jer nisu odradili niti jednu pripremnu utakmicu.

Sljedeća utakmica je u subotu kada u Osijek stiže Centrometal koji je kvalitetan i uvijek neugodan protivnik za svakoga. Činjenica da su u prvom kolu svladali Rovinj sa 3-1 govori sama za sebe, a u kupu su lakoćom svladali Zadar. Odlična predstava i borbena utakmica je zajamčena.

Autor: M. Šalinger