Mursa krenula s pripremama

Objavljeno: Srijeda, 06 Kolovoz 2014 19:59 Autor:

Izabranici Tome Pauna danas kreću s pripremama u nadolazeću sezonu. Prošlogodišnje peto mjesto nije oduševilo upravu kluba pa tako u novu sezonu ulaze s većim ambicijama i nekim promjenama u klubu.

-Prošle sezone smo bili u polufinalu prvenstva Hrvatske, imali smo premijerni nastup u Europi gdje se baš nismo iskazali. Na početku sezone smo imali dosta problema, nismo odradili pripreme, a ostali smo i bez trenera i bez tehničara što je za nas bio ogromni hendikep. Dovođenjem novog trenera Tome Pauna stvari su krenule na bolje -izjavljuje predsjednik kluba Ivan Trusić.

Kada je došao novi trener, stvari su zaista krenule na bolje, ali u tom trenutku kup je bio izgubljen jer je Mursa ispala od ekipe Karlovca. Ivanu Trusiću je ovo bila prva sezona otkako je preuzeo klub i već u svojoj prvoj sezoni je napravio puno, a svakako moramo dodati da je također i igrao poziciju srednjaka.

-U novoj sezoni ću ja biti sa strane. Trenirat ću s dečkima i naravno da ću biti na raspolaganju ako zatreba, ali ja polako odlazim jer moram riješavati druge stvari vezane uz klub, a mlađi su tu da se bore na parketu. Jedino ću narediti treneru da me stavi u igru da odigram jedan set jer me djevojka još nije vidjela kako igram - kroz šalu će predsjednik Murse.

Također je pokrenuta inicijativa ''Osječki sedmi igrač'' u kojem se nastoji povezati cijeli osječki sport, s ciljem druženja i bodrenja jednih drugih koji će se nastaviti i naredne sezone.Također su predstavljena i neka nova pojačanja, ali i odlazak Roberta Celana.

-Robert Celan više nije s nama. On je odličan odbojkaš i veliki radnik, ali mi moramo gledati na mlađe. Doveli smo odličnog igrača Marka Kepčiju koji je stigao iz Rovinja, a također nam se pridružio i srednjak Ivan Jurić. Ostatak ekipe je ostao isti, a svi su iskusniji jednu sezonu. Također je i trener upoznao ekipu te se sada zaista možemo dobro pripremiti i očekivati nešto više. Pripreme ćemo odraditi u Osijeku, a u planu je i jedan pripremni turnir koji se igra u Švicarskoj. Svi želimo napraviti jedan iskorak i napokon odigrati jednu pravu sezonu od početka do kraja. Primarni cilj je medalja, bilo to u kupu ili prvenstvu,sasvim je svejedno - zaključuje predsjednik Trusić.

Na prozivku su se odazvali sljedeći igrači, a to je ujedno i roster MOK Murse-Osijek, ukoliko ne dođe do nekih promjena:

Puljić, J. Šućur, Prlić, M. Oršolić, I. Oršolić, Kepčija, Jurić, Vojak, Šimunić, F. Vranješ, L. Vranješ, Suk, K. Šućur, Dudaš, Mihaljević, Trusić.

Autor: M. Šalinger