Mursa ne zna kada će igrati u Šibeniku

Objavljeno: Utorak, 20 Ožujak 2012 19:45 Autor:
Dva su kola ostala do kraja ligaškog dijela odbojkaškog državnog prvenstva. Zaršnica Prve lige igra se ubrzanim ritmom, preko tjedna su na rasporedu susreti 25., pretposljednjeg kola.

U njemu bi Mursa, koja se bori za prvo mjesto, trebala tek u četvrtak gostovati u Šibeniku. No, taj termin ne ide Osječanima na ruku, što je objasnio i predsjednik Slavo Rauch.

- Pred nama su još tri utakmice, jer u nedjelju odrađujemo zaostatak iz 16. kola u Rovinju, koji smo mi već htjeli odraditi. Ako u četvrtak igramo u Šibeniku, dva dana poslije dočekujemo Sisak, kako izdržati tri utakmice i dugo putovanje u četiri dana? Predložili smo Šibeniku da igramo danas ili najkasnije u srijedu, ali njima ti datumi ne odgovaraju. Stoga je još otvoreno u kojem ćemo terminu odigrati preostale utakmice - kaže Rauch.

Sigurno je da će Vukovar u srijedu (16.30) gostovati kod Zagreba, a ostali su parovi: Karlovac - Zadar, Rovinj - Split, Daruvar - Opatija, Centrometal - Rijeka i Sisak - Varaždin.

U ponedjeljak su odbojkašice Marsonije ugostile velikogoričku Azenu, a riječ je o utakmici 16. kola. Danas će Osječanke u Puli (18.30) odraditi zaostatak iz 18. kola, kao i Kaštela i Azena. U srijedu utakmicu 25. kola Osijek igra u Poreču (17.30), dok Cestorad u Vinkovcima u 19 sati čeka Pulu. Nepoznat je termin utakmice Marsonia - Zagreb, a još igraju: Kaštela - Split 1700, Kostrena - Marina Kaštela i Grobničan - Azena.

 

Izvor: Glas Slavonije