Muška ekipa HAOK ''Mladost'' Zagreb održala pokazni trening u Ivankovu

Objavljeno: Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 19:35 Autor:
U petak, 31.siječnja, u sportskoj dvorani u Ivankovu bilo je uistinu veselo, a povod je bilo gostovanje muške ekipe HAOK ''Mladost'' Zagreb koja je održala pokazni trening na kojem su bili učenice i učenici O.Š. ''August Cesarec'' iz Ivankova, te mnogi posjetitelji koji su došli vidjeti profesionalce, a i dati podršku učenicima ove škole.

U sat vremena održavanja pokazanog treninga učenice i učenici ove škole iz Ivankova pokazali su profesionalcima koliko su naučili na satu tjelesne i zdravstvene kulture pod vodstvom profesora Igora Miličevića, koji je između ostalog rekao:

-U svrhu promocije odbojke u goste nam je došla muška ekipa HAOK ''Mladost'' Zagreb i održala pokazni trening na kojem smo uključili i polaznike naše škole.Oni su  većinom učenici sedmih i osmih razreda koji treniraju odbojku u sklopu školskih aktivnosti. HAOK ''Mladost'' Zagreb odlučila je pokrenuti projekt upravo u Slavoniji i to u Ivankovu, na što smo im mi posebno zahvalni, rekao je Miličević.

Savjetnik u muškoj ekipi HAOK ''Mladost'' Zagreb, Tomislav Mišin između ostalog je rekao:

-Krenula je inicijativa iz našeg kluba kako bi popularizirali mušku odbojku i danas smo zbog toga došli u Ivankovo.Svakako ovo neće ostati na ovom, nego ćemo na svakom gostovanju probati doći do djece i održati jedan sat treninga kako bi što više mladih uključili u ovaj lijep sport, rekao je Mišin.

Gostima su se na dolasku na kraju zahvalili i načelnik Opčine Ivankovo Branko Galić i ravnatelj škole ''August Cesarec'' Ivankovo Željko Puljić.

Izvor: cibalia.info