Na RG MINI GREEN OPEN 2013 nastupilo je rekordnih 48 ekipa iz Hrvatske i susjednih zemalja!

Objavljeno: Ponedjeljak, 30 Prosinac 2013 22:10 Autor:
Tijekom proteklog vikenda u dva dana na 3. međunarodnom  turniru u mini odbojci  RG MINI GREEN OPEN 2013 na zagrebačkom Borčecu odigrano je ukupno 144 utakmice na kojima je sudjelovalo preko 500 malih odbojkašica i odbojkaša iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Turnir u organizaciji OK OLIMPIK-a u i RG SPORT CENTROM BORČEC pod imenom  "RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPEN 2013" proglašen je jednim od najbolje organiziranim  turnirom u 2013. od strane samih sudionika.

U subotu 28.12.2013., prvog dana turnira u konkurenciji djevojčica rođenih 2002. i mlađe nastupile su ukupno 24 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa OK Medveščak (HRV), drugo mjesto je pripalo ekipi OK Olimpik Gradiška (BIH) dok je broncu osvojila ekipa OK Inova (BIH). Najboljom igračicom turnira proglašena je Ivana Šprem iz OK Olimpik Gradiška (BIH).

U nedjelju 29.12.2013., drugog dana turnira u konkurenciji djevojčica i dječaka rođenih 2001. i mlađe nastupilo je ukupno 24 ekipa. Kod dječaka prvo mjesto osvojila je ekipa HAOK Mladost (HRV), drugo mjesto pripalo je ekipi OK Medveščak (HRV) dok je broncu osvojila ekipa HAOK Mladost 2 (BIH). Najboljim  igračem turnira proglašen je Adam Novalić iz OK Medveščak (HRV).

Istog dana u konkurenciji djevojčica naslov najboljih i prvo mjesto pripalo je prošlogodišnjim pobjednicima domaćinima turnira, ekipi OK Olimpik (HRV). Drugo mjesto i srebro osvojila je ekipa OK Linga (HRV). Bronca i treće mjesto pripalo je ekipi OK Sinj (HRV). Najboljom igračicom  turnira proglašena je Petra Brlas iz OK Olimpika (HRV).

Sponzori turnira: Errea  donirala je majice i dresove za najbolje igrače i igračice dok je Gala donirala svakom igraču i igračici po loptu. 

Organizatori turnira, Odbojkaški klub Olimpik i RG Sport Centar Borčec  već sada najavljuju za sljedeću godinu turnir u mini odbojci na kojem će nastupiti 60 ekipa iz Hrvatske i inozemstva.

Turnir su poduprli Hrvatska odbojkaška udruga , Zagrebački odbojkaški savez,Erste & Steiermärkische Bank d.d., Errea i Gala.