Najbolja igračica Katerina Černjeka ostaje u klubu

Objavljeno: Srijeda, 22 Kolovoz 2012 14:57 Autor:
I dok je većina odbojkaških klubova već krenula s pripremama, odbojkašice Kostrene prve korake prema novoj sezoni napravit će u ponedjeljak.

I dok je većina odbojkaških klubova već krenula s pripremama, odbojkašice Kostrene prve korake prema novoj sezoni napravit će u ponedjeljak. Trener Željko Bradarić trenutno radi s mlađim uzrastima, a za kasnije okupljanje postoji vrlo jednostavan razlog.

- Mi smo ipak studentska ekipa, dosta igračica radi preko ljeta i naravno da ne možemo krenuti kao i ostali klubovi, rekao je Željko Bradarić, trener Kostrene.

- Zasad smo ostali manje, više na prošlogodišnjem igračkom kadru, ako bude kakvih pojačanja bit će to više lokalnog karaktera. Dujmić i Giaconi su potpisali ugovore. Cilj je prije svega krenuti u rad s mladima jer klubovi koji ne mogu plaćati igračice moraju imati dobar omladinski pogon, ustvrdio je Bradarić.

Igračka križaljka u Kostreni tako će se, kao i u ostalim klubovima, rješavati u nadolazećem periodu, prijelazni rok traje do 15. rujna.

Za Kosternu je zasad najvažnije da će i iduće sezone u njihovim redovima igrati Katerina Černjeka koju su u svojim redovima htjeli vidjeti i Rijeka i Grobničan.

Autor: M. B.