Najmlađe Amazonke Olimpika osvojile broncu na državnom!

Objavljeno: Utorak, 12 Svi 2015 15:57 Autor:
Na državnom prvenstvu za najmlađe kadetkinje u mini odbojci koje se održavalo u Rovinju od 9. – 10.5.2015. najmlađe kadetkinje Odbojkaškog kluba Olimpik osvojile su 3. mjesto i brončanu medalju.

Prošlogodišnje osvajačice državnog prvenstva za najmlađe kadetkinje, ekipa Olimpika nije uspjela obraniti naslov državnih prvakinja. U polufinalu najmlađe Amazonke su izgubile od odlične ekipe OK Čepin koja je kasnije u finalu zasluženo osvojila naslov najboljih u državi. Na kraju je zaslužena bronca pripala Amazonkama nakon pobjede od 2:1 nad ekipom OK Rječina. Zanimljivo je da do sada niti jednoj ekipi najmlađih kadetkinja nije pošlo za rukom obraniti naslov državnih prvakinja u mini odbojci. Odbojkaški klub Olimpik u svoje tri godine sudjelovanja na državnom prvenstvu u mini odbojci osvojio je: 2012. godine četvrto mjesto, 2013. godine prvo mjesto te sada na posljednjem okupljanju treće mjesto. Svi ovi odlični rezultati na državnim prvenstvima govore o kvaliteti škole odbojke Odbojkaškog kluba Olimpik kao i ozbiljnom radu u najranijoj dobi najmlađih odbojkašica.

Zadovoljni smo odigranim prvenstvom kao i osvojenom broncom na ovom turniru. Ponosan sam na svoje Amazonke i stručni stožer jer su zajednički uspjeli odraditi odličan, ali i težak posao. Posebno se zahvaljujem treneru Ivoru Ledinšćaku koji nam je svih ovih godina omogućio da budemo u vrhu zagrebačke i hrvatske odbojke u mini odbojci. Nadam se da će nam trener Ivor od sljedeće sezone priuštiti medalje i naslove u kategoriji mlađih kadetkinja koje preuzima od sljedeće natjecateljske sezone – izjavio je predsjednik OK Olimpika Dejan Kljajić nakon završenog prvenstva u Rovinju.