Najmlađe Amazonke osvojile regionalno u Petrinji!

Objavljeno: Nedjelja, 13 Travanj 2014 09:00 Autor:
Petra Brlas i predsjednik HOU Zdeslav Barač Petra Brlas i predsjednik HOU Zdeslav Barač
Ekipa Olimpika je ponovno dokazala da su najbolje i u regiji osvojivši regionalno prvenstvo za najmlađe kadetkinje u Petrinji.

Aktualne regionalne prvakinje iz Olimpika s lakoćom su odigrale i osvojile naslov prvakinja regije. Najbolja igračica turnira je i ove godine iz redova Olimpika a to je nezaustavljiva Petra Brlas.

- Iskrene čestitke mojim curama na vrhunskoj prezentaciji mini odbojke danas u Petrinji! Olimpik je i ove godine pokazao da je najbolji u regiji na što sam kao trener jako ponosan. Hvala svim roditeljima i upravi kluba koji su nas i u Petrinji glasno podržali. Isto tako koristim ovu priliku da naglasim svojim igračicama kako nam ovaj turnir treba biti samo motiv više za daljnje treninge na kojima ćemo se pripremati za nastupe na državnom prvenstvu u Rovinju. Nikako ne smijemo ''poletjeti'' jer nas na državnom očekuju puno ozbiljnije ekipe.Uz ovu malu napomenu ekipi, želim iskoristiti priliku i još jednom im čestitati....BRAVO CURE, izjavio je trener Ivor Ledinšćak

- Od srca čestitam treneru Ivoru i, naravno mojim Amazonkama. Jako sam ponosan na naše najmlađe Amazonke iz razloga jer su i danas pokazale kako se igra kvalitetna odbojka ali i kako izgleda pravi tim. Čestitam i našim najvjernijim navijačima koji su naše Amazonke bodrili jednako glasno tokom čitavom turnira. Želim puno sreće treneru i ekipi na nadolazećem državnom u mini odbojci u Rovinju, izjavio je predsjednik kluba Dejan Kljajić.

M. G.

Mlađe kadetska ekipa OK Varaždin Volley osvojila je prvo mjesto na Prvenstvu Regije centar.
Nakon kvalifikacija na završni turnir plasirala se po osam ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvo okupljanje održano je prije dva tjedna u Varaždinu u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin a druga, proteklog vikneda u Daruvaru. Mlađi kadeti u skupini su pobijedili ekipe OK Croatia Zagreb (2:0), OK Daruvar (2:0) i HAOK Mladost Zagreb (2:1), u polufinalu ekipu OK Centrometal Črečan (2:0) i u finalu OK Trnje Zagreb (2:1). Ekipi OK Varaždin Volley pripale su i dva pojedinačna priznanja, Ivan Kušek za najboljeg igrača i Gabrijel Ivančić, kapetan varaždinske ekipe za najboljeg tehničara. Zlatne medalje, pehar i pojedinačne nagrade uručili su predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač i dopredsjednik HOU željko Jurčević. Trener perspektivne varaždinske ekipe je Spasoje Todorović.

Ovim rezultatom mlađe kadetska ekipa OK Varaždin Volley plasirala se na državno prevnstvo, koje će se održati u Rovinju sljedeći tjedan.

Na prvenstvu OK Varaždin Volley sudjelovao je i s ženskom mlađe kadetskom ekipom koja je zauzela peto mjesto.