Nakon Brda pala i Marčana

Objavljeno: Ponedjeljak, 12 Studeni 2012 09:45 Autor:
Odbojkašice Đakova Odbojkašice Đakova Foto: Tomislav Grubeša
Mlade i izrazito perspektivne odbojkašice Đakova nastavljaju s izvrsnim igrama u debitantskoj sezoni 1. B lige.

Mlade i izrazito perspektivne odbojkašice Đakova nastavljaju s izvrsnim igrama u debitantskoj sezoni 1. B lige. Nakon što su u prošlom kolu u Splitu svladale Brda, Đakovčanke su u četvrtom kolu, također na gostovanju, nadigrale odbojkašice Marčane s 3:2 u setovima.

Prvi set otišao na stranu Slavonki koje su nakon 25:21 osvojile prvi set, no u drugom se domaće bude i bez većih poteškoća s 25:17 vraćaju susret u egal.

Gubitak drugog seta nije pokolebao djevojke Dragana Božića, naprotiv, Žuto-plave uzvraćaju istom mjerom i rezultatom 25:16 ponovno dolaze do seta prednosti.

Domaće odbojkašice boljom igrom dolaze do četvrtog seta koji je završio s 25:21 pa je odluka o pobjednicama pala u petom setu. U neizvjesnoj završnici prisebnije i preciznije bile su Đakovčanke koje s 15:13 i ukupnih 3:2 u setovima odlaze kući pjevajući.

Đakovčanke su ovom pobjedom skočile na treću poziciju s osam bodova na kontu iza vodeće Nove Gradiške s 12 i Vodnjana s devet bodova.

U idućem kolu Đakovo dočekuje odbojkašice Drenove i prilika je to da ljubitelji odbojke u Đakovu i okolici dođu uživati u igri ovih uistinu talentiranih djevojaka.


1. B odbojkaška liga - odbojkašice, četvrto kolo:
OK Marčana - OK Đakovo 2:3 (21:25, 25:17, 16:25, 25:21, 13:15)

Autor: Mario Plavčić